The lost world.

There is no way out, you'll just have to survive...
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Alec Dario

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alec

Alec

Aantal berichten : 12
Registratiedatum : 16-04-11

BerichtOnderwerp: Alec Dario   za 16 apr - 8:24

Basis.
Naam: Alec Leonardo Christopher Dario
Bijnaam/roepnaam: Alec
Leeftijd: 19
Verjaardag: 30 november
Geslacht: Mannelijk
Geloof: Nee
Tradities/gewoontes: Een aantal gewoontes zoals een hand door zijn haren halen. Het ergste; hij bijt bijna altijd op zijn lip.

Het innerlijk.
Karakter: Schattig, zorgzaam, hard, bot, eerlijk, sluw, luisterend oor, stil, grappig, droog, sarcastisch, intelligent.

Alec, een stille jongen, dit maakt dat zijn sluwheid niet zo opvalt. Maar dat is hij zeker wel. Hij blijft meestal expres een beetje op de achtergrond, maar hoort er meestal wel bij. Het kan ook niet anders, mensen vinden het meestal wel prettig om bij hem te zijn. Vooral om zijn luisterend oor, hij kan goed naar mensen luisteren. Dit betekend niet dat hij altijd even te vertrouwen is. Als het goed voor hem uitkomt, dan zou hij jou geheimen best eens door kunnen vertellen. Hij is eerlijk wat zijn mening betreft, iets minder eerlijk als het om zichzelf gaat. Hij is best goed in liegen, maar meestal eerlijk. Hij is ook intelligent, doet niet vaak iets zonder na te denken. Hij kan heel schattig en flirterig doen, dan is hij ook lacherig en hij heeft ook een erg goed gevoel voor humor. Hij kan soms wat droog of sarcastisch zijn, als hij niet in een goede bui is dan kan dat ook nog hard en bot overkomen. Hij kan ook redelijk bot reageren als hij zich aan iemand irriteert, of als hij gewoon geen zin in iemand heeft. Soms is zijn mening hard, maar hij heeft dan het excuus van “ik ben eerlijk.” Niet iedereen is daar altijd blij mee. Verder is hij zorgzaam en kan ook best lief zijn.

Relaties: Alec is 100% hetero. Hij vindt een flirt of ONS prima. Maar hij gelooft ook in echte relaties, hoewel hij niet weet of dat iets voor hem is. Maar hij zou wel graag een echte liefde willen hebben.
Zwakke punten: Alec kan er niet tegen als hij machteloos is over iets, kan ook niet zo heel goed tegen zijn verlies. Hij is niet erg lenig.
Sterke punten: Alec is erg sterk. Daarnaast kan hij ook nog een redelijk snel zijn. Hij heeft ook een redelijk goede stem en heeft jarenlang les gehad in gitaar spelen.
Verslavingen: Geluid, muziek.
Afkeer/haat: Arrogante mensen.
Passies: Gitaar spelen, zingen, krachttrainen.

Uiterlijk.
Lengte&bouw: 1.90, hij is redelijk slank, maar niet slungelig. Hij heeft een wasbordje.
Omschrijving haar&ogen: Bruin warrig haar, heldere blauwe ogen.
Kledingstyle: Redelijk casual kleding.
Typische uiterlijke dingen: Hij heeft een tongpiercing en een tatoeage op zijn arm met de tekst; "the heart never lies" een uitspraak van zijn overleden moeder.

Afkomst.
Geboorte/woonplaats: Italie - Venetie, maar is half Brits.
Verleden: Alec leefde een redelijk rustig leventje, totdat zijn moeder op zijn vijftiende overleed. Hij had een erg goede band met haar en was er redelijk kapot van. Maar hij kwam eroverheen. Op zijn zeventiende ging hij studeren en op kamers, omdat hij het niet meer zo goed kon vinden met zijn vader en de nieuwe vriendin van zijn vader. Hij had heel vaak ruzie met haar. Met zijn zusje had hij wel een goede band, maar die is bij zijn vader gebleven natuurlijk.
Familie: Hij heeft geen moeder meer, wel een vader en een zusje, maar daar heeft hij geen goed contact meer mee.

Foto:

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jennifer
Admin
Jennifer

Aantal berichten : 216
Registratiedatum : 08-04-11
Leeftijd : 25

BerichtOnderwerp: Re: Alec Dario   za 16 apr - 8:32

Goedgekeurd Very Happy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Alec Dario
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The lost world. :: Personages :: Aanmeldingen-
Ga naar: